Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde a lansat noul stacker E10

Linde Material Handling şi-a extins gama de echipamente de depozit prin lansarea noului stacker E10, cu capacitate de încărcare de o tonă. Echipamentul este versatil, compact şi uşor de utilizat, oferind numeroase funcţii de control şi siguranţă. Fiind doar puţin mai lat decât un europalet, Linde E10 poate intra şi pe culoarele de depozit cele mai înguste, iar la o rază de bracaj de numai 1,317 mm poate fi manevrat fără probleme în orice situaţie.

Noul stacker poate fi comandat, la alegere, cu baterie pe plumb-acid sau litiu-ion. Întrucât este conceput pentru oeraţiuni pe distanţe scurte, nu are scaun, în schimb este prevăzut cu un spătar. Operatorul poate urca rapid la bord, pe ambele laterale ale utilajului, platforma fiind puţin înaltă.

În echiparea standard, Linde E10 dispune de un sistem ce reduce automat viteza în viraje, dar şi dacă catargul este ridicat. De asemenea, utilajul nu se deplasează decât dacă operatorul stă complet în interiorul conturului acestuia.

Design-ul cabinei este funcţional, fără compromisuri la confort. Aranjarea optimă a comenzilor, pilonii transversali înguşti de protecție de deasupra capului şi catargul asigură libertate de mişcare şi vizibilitate optimă asupra încărcăturii şi de jur împrejurul echipamentului. Platforma este decuplată de restul utilajului, pentru a reduce la maximum vibraţiile în operare, iar operatorul beneficiază şi de o cotieră lată pe partea dreaptă, pentru o plus de confort. În plus, pentru aplicaţii ce necesită frecvent mersul cu spatele, Linde E10 poate fi prevăzut cu două seturi de manete de comandă. 

Opţional, echipamentul poate fi dotat cu plafon de sticlă securizată, precum şi cu sistemele de siguranţă Linde BlueSpot şi Linde TruckSpot, care avertizează pietonii din apropiere de pericolul unui accident.

Linde Material Handling este parte a grupului Kion şi a încheiat anul financiar 2019 cu venituri totale de aproape 3,5 miliarde de euro. Vânzările globale de echipamente Linde s-au ridicat anul trecut la 135.000 de unităţi.

Articole similare

Ad