Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ZIM a lansat noua linie maritimă Levant – Black Sea Express

Compania israeliană ZIM a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, Levant – Black Sea Express (LBX), care face legătura între Egipt, Israel şi sud-estul Turciei către România şi Rusia. Acest serviciu este conceput pentru a extinde sfera atribuţiilor ZIM din regiune printr-o acoperire mai amplă a porturilor şi o sincronizare mai precisă între liniile principale ZIM care se conectează la Asia şi America.

Linia companiei ZIM, Levant – Black Sea Express,  a fost lansată pe 7 octombrie, din portul Haifa, cu prima navă care foloseşte această rută, CONTSHIP DON. LBX oferă o acoperire sporită a zonei Est Mediterane – Marea Neagră şi se va conecta cu serviciile internaţionale de transport pe distanţe lungi ale ZIM către Asia şi America prin porturile Said East si Haifa. De asemenea, va completa ruta săptămânală Israel – Turcia – Marea Neagră.

Introducerea noului serviciu LBX în oferta comercială a DP World Constanța aduce rețeaua noastră regională la un nou nivel, cu un domeniu de aplicare și o acoperire îmbunătățită și conexiuni facile către liniile principale, toate adaptate pentru nevoile clienților noștri din regiune”, a declarat Rani Ben-Yehuda, ZIM EVP Cross Suez şi Atlantic BU.

LBX, operată în întregime de ZIM, va deservi prin rotaţie completă, prin cele trei nave ale sale care au o capacitate de 1,200 TEU fiecare, următoarele porturi:

Port Said East – Alexandria – Mersin – Novorossiysk – Constanta – Aliaga – Mersin – Haifa – Port Said East. 

Articole similare

Ad