Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gazul natural, „vedeta“ caravanei digitale Scania de vineri, 13 noiembrie

Caravana Digitala Scania 2020, organizată sub motto-ul „Împreună ținem România în mișcare!“, și care are ca parteneri OMV, Bridgestone, CTE Trailers, Meiller, Krone, Scania Credit, IFPTR și Fuchs Lubricants, continuă pe 13 noiembrie, între orele 11:00 și 13:00.

La eveniment sunt așteptați patroni și manageri de companii de transport sau șoferi profesioniști, dar și pasionați de camioane.

Este al treilea dintre cele cinci evenimente interactive de anul acesta și cu ocazia lui 50 de participanți care vizitează toate standurile partenerilor Scania vor primi un kit de supererou în care vor găsi o mască anticovid reutilizabilă și personalizată, o borsetă și mănuși personalizate. Vor fi oferite, prin tragere la sorți, 20 de mingi Bridgestone, iar unul dintre participanți va primi marele premiu: o dronă DJ Mavic Air.

Al doilea eveniment, dedicat companiilor de transport în construcții, s-a desfășurat pe platforma hopin.to și a avut parte de o audiență de peste 100 de companii, cărora li s-a oferit șansa să afle noutăți despre produsele și serviciile Scania și ale partenerilor săi și să interacționeze direct cu aceștia.

Tematica celui de-al treilea eveniment, cel de pe 13 noiembrie, este „Gazul natural (CNG și LNG), varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă“, unde invitat special este Matthias Maedge Director – Advocacy IRU. Invitații vor putea urmări scurte interviuri cu patroni și manageri din transport, despre cum s-au „adaptat” în perioada pandemiei, și prezentări ale OMV, CTE și Bridgestone.

Pe 20 noiembrie, de la 11:00 la 13:00, se va organiza un nou eveniment cu tema „Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții“, iar pe 27 noiembrie unul cu tema „Gazul Natural (CNG & LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă“.

Pentru înscrierea la evenimente, vă puteți înregistra la: https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/.

 

Articole similare

Ad