Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Paul Trans îşi continuă planurile de expansiune cu un service la Bucureşti

Compania Paul Trans, care deţine la Timişoara un service regional multibrand autorizat Ford Trucks, cu un grad de ocupare care se apropie de capacitatea maximă, are în planul de dezvoltare pe termen mediu și o unitate service lângă București. „În 2020 am achiziționat un teren de 22.720 m2, iar în curând vom începe construcția“, arată Răzvan Muscă, manager de transport şi logistică în cadrul Paul Trans.

În pofida contextului pandemic, unitatea de la Timişoara, care cuprinde două hectare de platformă betonată pentru parcarea camioanelor și peste 3.000 m2 de service, nu a avut perioade de întrerupere a activităţii, iar asta se datorează în special contractelor cu mai multe instituții și sisteme din aparatul de stat, precum ENEL, EON, ANAF, CNAIR, MAI, G4S, Apele Române, Arval, Autonom Services, care au fost foarte active în acea perioadă. „Aceşti clienţi apreciază stabilitatea, transparența, rapiditatea şi calitatea serviciilor“, este de părere Răzvan Muscă.

La cifra de afaceri a service-ului Paul Trans contribuie în principal autoutilitarele și camioanele, apoi autobuzele, urmate de turisme și remorci. „Cifra de afaceri este în creștere, iar EBITDA are o valoare de aproape 15%. Preconizăm o creștere a activelor cu peste 3 milioane de euro în 2021-2022 şi o creştere a cifrei de afaceri în 2021 de circa 20%, însă evoluţia depinde de finalizarea lucrărilor din București. Pandemia nu face decât să regleze anumite aspecte în piață, și cred că cele mai importante schimbări le vom vedea în 2021“, punctează Răzvan Muscă.

Articole similare

Ad