Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aurelia Surulescu, fostul director ARR, lămureşte acuzele apărute în presă

După informaţiile apărute în presă cu privire la veniturile salariale încasate de Aurelia Surulescu, fostul director general al Autorităţii Rutiere Române (ARR) a trimis un drept la replică prin care lămureşte acuzele ce i se aduc.

Potrivit acestuia, Aurelia Surulescu a declarat: „Afirmaţiile din presă au la bază declaraţia de avere aferentă 2020, postată pe site-ul ARR, al Registrului Auto Român (RAR) şi al Consiliului Local Sector 6, care, conform legislaţiei în vigoare, cuprinde venituri salariale obţinute în decursul lui 2019.

Cu această ocazie, am constatat faptul că în declaraţia depusă de subsemnata s-a strecurat o eroare materială în ceea ce priveşte venitul salarial pentru 2019, obţinut de la ARR, în declaraţie fiind înscris în mod eronat suma de 714.180 de lei, valoare ce induce ideea că venitul lunar salariul ar fi fost în cuantum de 59.515 lei. În realitate, salariul directorului general al ARR este stabilit conform legii nr. 153/2017 (…). Astfel, pentru 2019, venitul net anual obţinut a fost de 79.180 de lei, respectiv de 6.598 lei/lună (1.360 euro/lună).

Rectificarea declaraţiei de avere a fost depusă la sediul ARR, RAR şi Consiliul Local Sector 6.”

Articole similare

Ad