Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Box Europe a fost aprobat pentru autostrăzile din Italia

DKV oferă acum un dispozitiv transnațional pentru taxe de drum în Italia. Compania devine primul furnizor certificat din afara Italiei care oferă un aparat de bord pentru taxe compatibil EETS.

După o fază pilot de succes, operatorii autostrăzilor au aprobat DKV Box Europe pentru decontarea taxei de drum pe autostrăzile italiene, pentru camioane și autobuze care depășesc 3.5t, se arată într-un comunicat remis de furnizorul de servicii pentru transportatori. Sistemul italian de taxare al Asociației Italiene a Operatorilor de Autostrăzi, AIOA, acoperă aproximativ 6.600 km de autostradă.

În plus, față de Italia, serviciul DKV Box Europe este utilizat pe scară largă și pentru taxele de drum pentru camioane în țări precum Germania, Belgia, Bulgaria, Franța, Austria Spania, Portugalia și Ungaria, dar și pentru punctul de trecere Warnaw, tunelul Herren și tunelul Liefkenshoek, acoperind astfel douăsprezece sisteme europene de taxare rutieră. DKV Box Italia, care poate fi utlizat la nivel național în Italia, a fost deja aprobat la începutul lunii februarie.

„Italia este o țară de tranzit importantă în traficul nord-sud. De aceea suntem foarte încântați să fim acum primul furnizor care facilitează călătoria internațională, oferindu-le cliențiilor noștri o soluție adecvată de taxare pentru spațiul italian”, declară Jérôme Lejeune, DKV Managing Director Toll.

Liniile de taxare marcate special vor indica șoferului ce bandă DKV Box Europe  poate fi utilizată. În viitorul apropiat, DKV Box Europe va fi implementat în Elveția și în alte țări europene.

Articole similare

Ad