Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic aduce un nou client în portofoliul de ecommerce: Maxi Zoo Franța

FM Logistic a anunțat semnarea unui contract pe 5 ani cu Maxi Zoo, cel mai mare retailer din Franța, specializat pe comercializarea de produse alimentare și accesorii pentru animale de companie, parte a grupului Fressnapf.

FM Logistic se va ocupa de depozitarea produselor, pregătirea și livrarea comenzilor ca urmare a vânzărilor online, în numele Maxi Zoo Franța, pe platforma logistică de 57.000 mp din Savigny-sur-Clairis, în districtul Yonne din Burgundia de Nord. Operațiunile vor avea loc începând cu ultimul trimestru din acest an.

Maxi Zoo, companie de origine germană, deține peste 900 de magazine cu produse și accesorii pentru animale de companie în Germania și o rețea de peste 210 magazine în Franța. Pentru a-și susține creșterea, retailerul a căutat un partener strategic pentru a-și dezvolta procesele și lanțul de aprovizionare omnicanal, dar și pentru a gestiona comenzile online primate de la clienți din afara Franței.

„Pe termen lung, căutam un partener de încredere pentru a dezvolta soluții inovatoare și eficiente pentru lanțul de aprovizionare. FM Logistic s-a dovedit a fi acest partener chiar de la început. Datorită disponibilității și angajamentului echipei, am scurtat procesul de selecție și suntem siguri că vom derula primele activități, în timp record, începând cu ultimul trimestru al anului 2021 ”Gerhard Kunkel, VP Logistică al grupului Fressnapf.

„ Ne-am dorit foarte mult să mărim portofoliul de clienți pentru platforma Savigny-sur-Clairis. Contractul cu Maxi Zoo Franța este o veste minunată pentru membrii echipei noastre și pentru economia locală. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim dezvoltarea Maxi Zoo în Franța, precum și crearea de noi locuri de muncă la nivel local”Yannick Buisson, director general Franța și Europa de Vest, FM Logistic.

Articole similare

Ad