Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Şoferii non-rezidenţi din Germania dictează limba cursurilor de instruire

Firmele germane de transport îşi pot instrui şoferii rezidenţi în limba lor natală, pentru a se asigura că beneficiază de o pregătire temeinică şi vor putea evita situaţiile dificile care pot apărea în munca lot de zi cu zi la volan.

Astfel, cursul special „Prevenirea accidentelor”, de exemplu, care se poate urma online, este disponibil acum în limbile germană, bulgară, polonă, română, cehă și maghiară. În cadrul cursului, participanții cunosc cele mai frecvente cauze ale accidentelor, cum ar fi lipsa de concentrare, factorii de stres, alcoolul și drogurile, comportamentul la volan, defectele vehiculului, încărcătura și siguranța, folosind exemple și exerciții uşoare.

Motivul pentru care furnizorii germani de cursuri de instruire pentru şoferi au dezvoltat module în limbile est-europene îl reprezintă numărul mare de şoferi non-rezidenţi angajaţi la companiile de transport din Germania. Vorbim de peste 100.000 de şoferi la nivelul lui 2019, cu 9,6% mai mult comparativ cu anul precedent. Cei mai mulţi conducători auto non-rezidenţi în Germania sunt polonezi (31.679), urmaţi de români (25.300), bulgari şi lituanieni.

Articole similare

Ad