Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility își mărește cota de stații LNG prin colaborarea cu LIQVIS

DKV Mobility și furnizorul LIQVIS GmbH, o filială a Uniper SE, care oferă Gaz Natural Lichefiat (LNG) pentru industria de transport și logistică, au început colaborarea de la 1 august 2021, iar rezultatul s-a materializat într-un nou card.

Furnizorul LNG înlocuiește una dintre metodele sale de plată anterioare – jetonul LIQVIS – cu un card comun de combustibil LIQVIS și DKV Mobility. „Cu „LIQVIS Card”, clienții LIQVIS vor avea în viitor acces nu numai la rețeaua proprie de GNL a companiei, ci și la rețeaua cuprinzătoare de aprovizionare a DKV Mobility, cea mai mare rețea de GNL independentă de marcă din Europa. DKV Mobility oferă în prezent acces la peste 230 de stații de GNL din nouă țări. DKV Mobility gestionează administrarea și facturarea cardului comun de combustibil“, arată compania într-un comunicat remis Tranzit.  

„LIQVIS și DKV Mobility au obiective similare și această colaborare unică ne va ajuta să atingem aceste obiective. O promisiune pe care am făcut-o este aceea de a ne ajuta partenerii contractuali în reducerea intesității CO2 provenit din transporturi cu 30% până în 2030 comparativ cu 2019. Această cooperare ne aduce un pas mai aproape de această promisiune.” – Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services.

„Succesul nostru dovedește că am avut dreptate: interesul pentru combustibilul GNL crește constant și dorim să oferim clienților noștri – și în afara țării de tranzit Germania – o rețea extinsă de stații de alimentare. DKV împărtășește viziunea noastră despre un viitor durabil și, prin urmare, este furnizorul ideal de servicii de mobilitate pentru cardul nostru LIQVIS.” – Silvano Calcagno, Managing Director al LIQVIS.

Articole similare

Ad