Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pentru reconfirmarea sigurantei

TNT Romania a obtinut recent recertificarea TAPA A pentru hub-ul operational de la Otopeni, precum si certificarea la acelasi nivel de securitate al celorlalte “porti” internationale ale companiei, de la Timisoara si Cluj-Napoca. TNT devine astfel primul integrator de pe piata locala cu trei centre operationale certificate potrivit celui mai inalt nivel Transported Asset Protection Association (TAPA).
 

Certificarile TAPA A obtinute de cele 3 hub-uri operationale internationale TNT Express din Romania au vizat auditarea spatiilor, procedurilor de lucru si a resurselor alocate pentru receptionarea, procesarea, monitorizarea si expedierea transporturilor care tranziteaza centrele operationale ale companiei. Solutiile informatice performante, completate de sisteme CCTV, creeaza un mediu securizat, in care fiecare expediere este scanata si procesata cu rapiditate, pentru a fi livrata in conditii perfecte la destinatie.
Anul acesta TNT a devenit si primul integrator de pe piata, acreditat pentru a transporta bunuri periculoase in regim de curierat aerian. Acest tip de marfuri poate include de la substante chimice, vopseluri, solventi si pana la parfumuri sau mostre din industria farmaceutica sau alimentara. Solutiile de transport pentru bunuri periculoase oferite de companie in reteaua proprie ofera nu doar un nivel ridicat de siguranta, ci si un raport excelent valoare – cost.
Proiectele implementate in acest an au condus la cresterea nivelului de eficienta in procesarea transporturilor la nivel national. Astfel, numarul de transporturi care au fost preluate, au tranzitat sau au fost livrate in Romania a crescut cu aproape 20% fata de anul precedent.

Articole similare

Ad