Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Alexander, sponsor al echipei și Academiei Steaua București

Furnizorul de servicii de logistică integrată International Alexander Holding a devenit, începând de vineri, 10 septembrie, sponsorul echipei Steaua, al treilea de la promovarea în Liga 2. Compania fondată de Simion Apreutese va contribui la bugetul echipei principale, însă activitatea principală de finanțare va merge către Academia Stelei, sustenabilitatea fiind obiectivul principal urmărit de firma arădeană.

Anunțul a fost făcut de George Ogăraru, coordonatorul centrului de copii şi juniori, care a prezentat International Alexander Holding drept sponsor pentru următorii doi ani în proiectul Academia Stelei. Furnizorul de servicii logistice binecunoscut publicului Tranzit va contribui cu bani, dar va susţine şi cheltuielile pentru echipamentele echipelor de juniori. Numele noului sponsor va apărea pe pieptul tricourilor echipelor de la Academia Steaua, dar şi pe mâneca echipamentelor de la seniori. Potrivit lui George Ogăraru, parteneriatul cu International Alexander Holding reprezintă o premieră în istoria clubului din Ghencea. Fostul jucător stelist nu a dezvăluit suma din contract, însă a spus că este al doilea cel mai mare contract de acest fel din România, după cel încheiat de Academia Gică Hagi.

Întrebată de ce a ales Steaua, Loredana Apreutese, manager general IAH, a precizat că pasiunea pentru clubul din Ghencea s-a născut în familie, iar compania Alexander încurajează tinerele talente: „Am ales să sprijinim echipa, cât și Academia pentru a oferi un start copiilor talentați. Ne bucurăm că avem ocazia să participăm la dezvoltarea noilor generații. De ce Steaua? Tatăl și fratele meu sunt steliști, eu am crescut în mediul acesta, iar soțul meu este și el este stelist“, a spus Loredana Apreutese.

Filmulețul de prezentare este disponibil mai jos

Articole similare

Ad