Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone a livrat 20 de Profi Liner catre riha WeserGold

Compania, cu sediul in Rinteln, este unul dintre cei mai importanti producatori de sucuri naturale din fructe si are in momentul de fata o flota de 100 de vehicule. De multi ani compania se bazeaza pe vehicule produse de Krone. Lars Carious, managerul de flota explica: „In urma cu zece ani, impreuna cu Krone am dezvoltat protectia pentru incarcatura pentru Profi Liner, astfel remorca poate fi utilizata pentru transportul bauturilor, fiind un produs extrem de versatil.
 

Krone este un producator foarte apropiat de clienti si de valori asa ca in momentul in care a trebuit sa crestem flota, decizia era deja luata”.
Stefan Schmidt, Krone Regional Sales Manager a subliniat relatia dintre cele doua companii. „riha WeserGold si Krone sunt doua companii caracterizate de familiile care le conduc unde comunicarea verbala si canalele scurte de raportare fac diferenta. Suntem fericiti si multumiti de colaborarea celor doua companii, si suntem incantati ca riha este unul dintre clientii loiali”.
riha WeserGold GmbH & Co. KG produce si distribuie bauturile la nivel national, dar are si locatii in Polonia, Spania, Elvetia si Costa Rica.

Articole similare

Ad