Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IRU premiaza soferii exceptionali, printre care si romani

Cu ocazia Adunarii Generale a IRU, conducerea Uniunii a acordat Diplome de Onoare pentru 1.111 de conducatori auto de autobuze, autocare si camioane, inclusiv 26 de soferi de taxi, din 26 de tari, ceea ce reprezinta o crestere de 6,7% a numarului de soferi talentati care acorda o mare importanta sigurantei in trafic.
 

Fiecare sofer a condus cel putin un milion de kilometri sau are o experienta de cel putin 20 de ani in transportul national sau international de pasageri sau marfa, fara a provoca un accident si fara a incalca legislatia rutiera,  reglementarile vamale sau administrative in ultimii cinci ani.
Felicitand soferii, presedintele IRU Janusz Lacny a declarat “Este un privilegiu sa acord aceste diplome acestor soferi pentru munca extraordinara si dedicarea pentru a deveni cei mai buni din industrie. Aceste performante merita recunoastere si servesc ca un exemplu pentru soferii tineri.
Ei sunt personificarea unui inalt nivel de profesionalism pe care il promovam in sectorul nostru. Au demonstrat eforturile industriei de a imbunatati siguranta in trafic.”
Soferii care au primit anul acesta diplomele vin din Argentina (3), Austria (1), Belarus (84), Belgia (29), Cehia (66), Danemarca (15), Estonia (10), Finlanda (1), Franta (36), Germania (185), Ungaria (65), Kazahstan (15), Letonia (26), Lituania (36), Macedonia (5), Moldova (6), Olanda (209), Polonia (30), Portugalia (5), Romania (77), Rusia (75), Slovacia (34), Spania (7), Turcia (36), Ucraina (46), Marea Britanie (9).

Articole similare

Ad