Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis Europe lanseaza aplicatia de cautare de proprietati pe iPhone

Prologis, Inc. a anuntat lansarea unei aplicatii pentru iPhone pentru clientii sai si agentii imobiliari in cautare de spatii in Europa.
Prologis EU App, care poate fi descarcata gratuit din Apple app store, le permite utilizatorilor sa caute si sa localizeze pe harta locatii Prologis in Europa, inclusiv Europa Centrala si de Est. Aplicatia utilizeaza GPS-ul pentru a localiza cea mai apropiata proprietate disponibila si arata harti, imagini si instructiuni pentru soferi.
 

Aplicatia se integreaza fara probleme cu iPhone-ul, permitandu-le utilizatorilor sa trimita e-mailuri sau sa isi apeleze contactele relevante rapid si usor.
„Pe masura ce afacerile devin din ce in ce mai dependente de viteza si accesibilitatea informatiei, credem ca este foarte important pentru clientii nostri sa aiba acces facil la reteaua noastra de locatii din Europa, chiar si atunci cand sunt in miscare”, a declarat Philip Dunne, presedinte Prologis Europe.
“Suntem foarte incantati de aceasta noua aplicatie, care le ofera clientilor din Europa Centrala si de Est posibilitatea de a explora cu usurinta oportunitati in alte state europene. Furnizand acest serviciu, ne propunem sa sustinem cresterea clientilor nostri si sa ii ajutam sa dezvolte retele optime de lanturi de aprovizionare”, a adaugat Ben Bannatyne, Managing Director Prologis si Director Regional pentru Europa Centrala si de Est.
In Europa, Prologis detine sau are investitii, integral sau prin co-investitii, in proprietati si proiecte de dezvoltare pe o suprafata totala de 13,5 milioane m2 in 14 tari. In Europa Centrala si de Est, portofoliul Prologis depaseste 3,6 milioane m2 in total.

Articole similare

Ad