Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Arobs Transilvania Software a ales ASiS ERP

Cu o cifra de afaceri de peste sapte milioane de euro si 300 de angajati, Arobs Transilvania Software a hotarat implementarea sistemului informatic de tip web-based – ASiS (furnizat de Alfa Software) pentru gestionarea si urmarirea integrata a activitatii diviziilor sale. In cei peste 15 ani de existenta, Arobs Transilvania s-a concentrat atat pe oferirea de servicii de tip outsourcing, cat si pe solutii proprii pentru GPS si SFA.
 

Decizia de a achizitiona ASiS ERP s-a bazat pe avantajele oferite de acest sistem, in special pentru a monitoriza costurile pe care le implica proiectele de dezvoltare software, dar si aspecte legate de contabilitate, salarizare, mijloace fixe, centralizarea lor intr-o singura baza de date insemnand informatii si raportari exacte si in timp real pentru manageri.
„Alfa Software s-a dovedit un partener de incredere pe parcursul proiectelor derulate in comun. Am ales sistemul ASiS ERP fiind convinsi ca aceasta solutie satisface in detaliu necesitatile noastre. Si cu aceasta ocazie, echipa Alfa Software a demonstrat inca odata ca finalizeaza cu succes proiectele de implementare, reusind sa aduca solutii personalizate clientilor sai“, a explicat Aurelian Deaconu, Director Executiv Arobs Transilvania Software.

Articole similare

Ad