Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Investitiile chineze in proprietatile imobiliare din Londra au crescut cu 1500% din 2010

Potrivit unui studiu al JLL (Jones Lang LaSalle), investitiile imobiliare chineze in Londra au crescut cu peste 1500% fata de 2010, de la 54 milioane la peste 1 miliard de lire sterline, la sfarsitul trimestrului al treilea in 2013.
Astfel, investitiile imobiliare chineze in Londra reprezinta in prezent mai mult de 50% din volumul total al investitiilor Chinei in Europa, care se ridica la 1,9 miliarde de lire in tot anul 2013.
 

Cresterea investitiilor a pozitionat China pe locul trei in topul cumparatorilor straini din Marea Britanie, in urma Germaniei si SUA.
Cele mai atractive active pentru chinezi sunt cladirile de birouri, unitatile de retail si industriale, precum si hotelurile si dezvoltarile mixte. Printre tranzactiile majore din 2013 se numara vanzarea cladirii Lloyds catre compania de asigurari Ping An pentru 261 milioane de lire sterline, a unei unitati stradale de pe Oxford Street catre un investitor privat pentru 45 milioane de lire sterline si investitiile semnificative in proiecte in dezvoltare, cum ar fi Royal Docks si One Nine Elms.

Articole similare

Ad