Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Daily: de 25 de ori circumferinta pamantului

In fiecare zi in ultimii trei ani, un Iveco Daily a calatorit din Africa de Sud in Namibia, o calatorie de mii de kilometri, 365 de zile pe an: un rulaj impresionat care a depasit un milion de kilometri. Aceste valori reconfirma fiabilitatea si robustete gamei de vehicule usoare Iveco.
13 clienti din Africa de Sud, cu o flota de circa 30 de vehicule, au informat Iveco ca au ajuns la acest kilometraj: un numar de doua ori mai mare decat distanta dintre pamant si luna (aproape 400.000 km) si de 25 de ori circumferinta pamantului.
 

Iveco Daily, in versiunea minibus, se confrunta zilnic cu distante vaste care nu sunt mereu pe drumuri asfaltate si unde este necesar sa se conduca cu atentie sporita.
Initiativa Daily4Africaa fost creata cu scopul de a promova identitatea vehiculelor pe continentul african, si pentru a sublinia importanta sigurantei rutiere si adoptarea comportamentului adecvat la volan, tematica de care producatorul este foarte apropiat si care a fost nucleul a numeroase activitati in ultimii ani.

Articole similare

Ad