Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania este una dintre cele mai sustenabile companii din lume

Scania s-a clasat pe locul 38 in Global 100 cele mai sustenabile companii de la nivel mondial, conform Corporate Knights Global. Top 100 este anuntat in fiecare an in timpul World Economic Forum din Davos si include companii din toate sectoarele economice.
Pentru a fi inclus in indexul Global 100 trebuie indepliniti doisprezece indicatori cantitativi de sustenabilitate, printre care indicele de venituri pe care o companie il genereaza si consumul energetic per unitate, raportul dintre salariul CEO si salariul mediu al angajatilor, timpul de intarzieri reglementate, emisiile de carbon si diversitatea comitetului de conducere.
 

Scania isi concentreaza atentia catre sustenabilitate iar acest lucru reprezinta un adevarat succes. Peste 90% din impactul produselor Scania asupra mediului au loc in timpul utilizarii acestora. Din acest motiv, printr-o gama diversa de servicii, cum este Ecolution, Scania ajuta clientii sa reduca in mod spectaculos costurile si consumul de carbon in timp ce imbunatateste siguranta pe sosea. De asemenea, compania Scania vrea sa se asigure ca operatiunile si produsele pe care le realizeaza sunt de calitate si angajatii lucreaza intr-un mediu de lucru sanatos si sigur.
Toby Heaps, CEO al Corporate Knights, vorbeste despre beneficiile pe care le ofera sustenabilitatea. „Rezultatele vorbesc de la sine. Nu este usor sa stabilesti standarde, dar Global 100 a reusit sa faca performanta intr-o perioada nesigura in istoria pietelor de capital. Am atribuit aceasta revenire spectaculoasa cresterii tot mai mari a investitiilor pe teme de sustenabilitate”.

Articole similare

Ad