Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GLS România a achiziţionat o flotă de 32 de utilitare electrice Mercedes-Benz eVito

Compania de logistică și curierat GLS România a achiziţionat o flotă de 32 de utilitare eletrice Mercedes-Benz eVito, prin Casa Auto Iași. Aceasta este cea mai mare tranzacţie de acest fel din Europa Centrală şi de Est în 2021 şi reprezintă primul pas pentru un viitor sustenabil și complet electric pe care GLS România dorește să-l adopte. Compania românească şi-a stabilit în obiectiv ca până în 2025 nu mai puţin de 40% din flotă să fie electrică.

„Cu autovehicule 100% electrice suntem capabili să păstrăm aceeași promisiune de a livra calitate ridicată, dar fără emisii de CO2. Putem reduce astfel impactul livrării coletelor asupra mediului, dar și să minimizăm amprenta de CO2 și să construim un viitor mai sustenabil. Alegerea unor parteneri care ne împărtășesc obiectivele de sustenabilitate ne onorează, iar împreună cu Casa Auto Iași și Mercedes-Benz Vans România, reușim să folosim activ la livrări autovehiculele eVito”, a declarat Mihai Szabo, Director Operațional GLS România.

GLS Group este unul dintre principalii furnizori transfrontalieri de servicii de coletărie. Compania oferă servicii de coletărie, de expediere de marfă și expres pentru clienți din 41 de țări. Rețeaua GLS constă în 71 de puncte centrale și regionale de transbordare și aproximativ 1.500 de depozite, care sunt sprijinite de aproximativ 31.000 de vehicule de livrare și 4.000 de camioane. GLS are peste 21.000 de angajați. În anul fiscal 2020/2021, GLS a generat venituri de 4.5 miliarde de euro și a livrat 840 de milioane de colete, în ciuda provocărilor globale.

Articole similare

Ad