Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Creste cererea pentru spatii industriale

Cererea de spatii industriale la nivel international a fost impulsionata in 2013 de expansiunea unor ramuri economice precum constructia de locuinte, fabricarea de componente auto, industria electronica, precum si comertul online, potrivit unui studiu realizat de Prologis, dezvoltatorul si operatorul de parcuri industriale si logistice.
Astfel, clientii care au contact direct cu consumatorii au inregistrat cea mai mare pondere in activitatea de inchriere de spatii industriale in 2013.
 

„Perspectivele de crestere ale afacerilor clientilor si cererea de spatii logistice sunt puternice. Procesul decizional privind noile inchirieri de spatii s-a imbunatatit in mod evident in ultimul an. Clientii recunosc tot mai mult oportunitatea de a-si asigura nivelurile actuale ale chiriilor, inaintea oricaror majorari ulterioare, avand in vedere suprafata limitata de spatii disponibile, retelele de distributie modeste si tendinta ascendenta a costurilor de inlocuire”, a declarat Chris Caton, vicepresedinte si director Prologis Research.

Articole similare

Ad