Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Fiat Ducato: mai multa tehnologie, eficienta si valoare

Pe 12 mai, la Balocco Test Centre (Vercelli, Italia), noul Fiat Ducato va fi prezentat presei internationale. Vehiculul este prezent pe piata de 33 de ani si a fost vandut in peste 2,6 milioane de euro.
Punct de referinta pentru regiunea EMEA, de-a lungul anilor Fiat Ducato a trecut granitele Europei si a ajuns in Rusia, America Latina, Orientul Mijlociu si Australia. Ducato este vandut in peste 80 tari la nivel mondial, inclusiv America de Nord.
 

Fiat Ducato este un vehicul global care va duce la cresterea Automobile Fiat Chrysler pe segmentul vehiculelor comerciale.
Exteriorul este rezultatul unui design de ultima generatie care impreuna cu conceptul vehiculelor comerciale, asigura un dinamism puternic, siguranta si robustete.
Noul vehicul Fiat Professional dezvolta conceptul “design conectat la functionalitate” care caracterizeaza orice model.
Caracterizat de un aspect puternic si distinct, noul Ducato ofera cel mai mic consum din categoria sa, potrivit producatorului: 5,8 l/100 km si un nivel al emisiilor de 158 g/km de CO2. Asta datorita versiunii motoarelor MultiJet II Euro 5+: 2.0 MultiJet 115 CP si 280 Nm cuplu (cutie de viteza in 5 trepte); 2,3 MultiJet 130 CP, 320 Nm cuplu (cutie de viteza in 6 trepte). Cutia de viteze Comfort Matic este disponibila pentru toate motoarele MultiJet 2.3 si 3.0, in configuratie optimizata pentru a se potrivi cu toate conditiile de drum.

Articole similare

Ad