Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Soft pentru o logistica performanta de la SSI Schaefer

SSI Schaefer a lansat WAMAS, un software performant de logistica pentru depozit. Acesta acopera toate activitatile si procesele specifice unui depozit, cum ar fi receptia, stocarea marfurilor (put-away), managementul stocurilor, inventarierea, onorarea comenzilor de livrare (picking), impachetarea (packing), sortarea, verificarea si livrarea lor. Cu ajutorul modulelor si dezvoltarilor suplimentare, sistemul WAMAS ofera posibilitatea personalizarii proceselor din depozit si interconectarea acestuia cu alte sisteme (de exemplu cu un sistem ERP sau MFS).
 

Acesta este un sistem dezvoltat pe baza tehnologiei Java Enterprise Edition si are la baza cele mai modern tehnologii Java/Eclipse, iar pentru stocarea datelor este folosita baza de date de la Oracle. Conceput si dezvoltat exclusiv de specialistii SSI Schaefer, sistemul WAMAS este un software flexibil si performant.
Cu o experienta de peste 25 de ani si peste 450 de sisteme de logistica WAMAS instalate, compania SSI Schaefer se numara printre ofertantii de top de pe piata sistemelor de intralogistica.

Articole similare

Ad