Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Performanta compacta de la noul CESAB P300

Cu ocazia Cemat, Cesab a prezentat noua gama Cesab P300. Utilajele din aceasta gama au un sasiu de 730 mm, ofera o buna vizibilitate, au capacitatea de 2.000 si 2.2200 kg, o viteza de deplasare de pana la 10 km/h, accelerare rapida, ridicare rapida si o baterie de capacitate mare, fiind ideale pentru operare pe distante lungi si aplicatii intense.
Acestea isi reduc automat viteza si accelerarea la schimbarea directiei.
 

Construita la cele mai inalte standarde, gama P300 ofera un design modular si putine piese de schimb, ceea ce inseamna mentenanta redusa si utilizare maxima. Noua gama este dotata cu motor AC ce ramane fix in operatiuni. Reducerea numarului de piese care se misca aduce o siguranta sporita.
Cand vehiculele sunt in miscare, sistemul automat de control Cesab ajusteaza presiunea de la volan, in functie de incarcatura, pentru a mentine o tractiune buna in timpul manevrelor si a franarilor. Utilajele pot fi folosite cu usurinta in spatii inguste sau in camion.
Vehiculele din aceasta gama sunt echipate cu un cod PIN de acces valabil pentru zece posibili operatori, fapt ce elimina posibilitatea ca acestea sa fie operate de persoane neautorizate.

Articole similare

Ad