Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Interroll a dezvoltat o noua banda transportoare

Cu ocazia CeMAT 2014, Interroll a prezentat o noua banda transportoare modulara. Solutia are un design modular complet si poate fi ajustata pentru a se plia pe cerintele clientilor. In plus, aceasta permite o planificare usoara si rapida a fluxului de materiale, iar functionarea se face la costuri de operare si mentenanta reduse. Noua banda transportoare modulara este cel mai important produs introdus in istoria de 55 de ani a companiei.
 

Principalul element al acestei benzi este un sistem robust, modular care incorporeaza elemente cheie variate ase sistemelor transportoare ce pot fi asamblate pentru a forma o solutie completa ce se pliaza pe cerintele clientilor. Datorita designului modular, compania garanteaza livrare rapida, astfel incat sistemul sa poate fi realizat, instalat si pus in functiune foarte repede. O parte a modulelor vin preasamblate pentru a simplifica procedurile de montare pe loc. Modulele au trei latimi standard de 420, 620 si 840 mm.
Noul software de planificare „Interroll Layouter“ ofera producatorilor si asamblorilor poibilitatea de a asambla si de a calcula virtual sistemul in avans.

Articole similare

Ad