Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volkswagen Autovehicule Comerciale transporta eroii Hollywood-ului

Vedetele filmului „The Expendables 3“: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford au ajuns la Cannes intr-un Multivan Volkswagen. Filmul va avea premiera la 15 august in cinematografele din SUA. Actorii au venit la Cannes pentru a promova filmul la festivalul de aici si sunt insotiti de 20 de modele negre Volkswagen Multivan Highline, care stau la dispozitia echipei de filmare 24 de ore din 24, ca autovehicule de transfer.
 

Nu numai modelele Multivan au fost prezente la intalnirea celor mai puternici barbati ai Hollywood-ului, ci si Amarok, modelul pick-up actual al marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.
Actorul german Ralf Möller a sosit la Cannes in calitate de ambasador al Grupului Volkswagen. „Amarok este o masina cu adevarat tare – trebuie sa i-o arat lui Arnie”, a anuntat Möller.
La foto-shooting, Amarok Canyon a devenit la randul sau o vedeta: el i-a servit lui Harrison Ford, care joaca rolul unui agent CIA, ca masina de serviciu. Daca regizorul Patrick Hughes a fost cel care descoperit talentul off-roader-ului din Hanovra, nu a fost dat publicitatii pana la data comunicatului de presa.

Articole similare

Ad