Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solaris va livra 15 troleibuze la Târgu Jiu

Solaris Bus & Coach a anunțat câștigarea unei noi licitații și semnarea contractului cu municipalitatea din Târgu Jiu pentru livrarea a 15 troleibuze Trollino 12, până în octombrie 2023. Valoarea totală a contractului se ridică la 37.110.000 de lei + TVA.

Aceasta este a treia comandă de troleibuze la Târgu Jiu, după ce anterior au fost semnate alte două contracte, pentru 11 şi respectiv 9 unităţi, a căror livrare este programată pentru anul acesta.

Solaris Trollino au 12 m lungime și sunt echipate cu motoare electrice de 160 kW. Conectate la rețeaua electrică aeriană existentă în oraș, acestea nu generează emisii poluante. În plus, sunt proiectate să ofere confort și maximă siguranță pasagerilor, fiind dotate cu aer condiționat și încălzire, sistem modern de informare a călătorilor şi camere de supraveghere video. Capacitatea de transport este de 70 de pasageri, dintre care 29 pe scaune.

În prezent, peste 300 de vehicule Solaris sunt în operare în mai multe oraşe din România, iar pentru următoarele 12 luni este planificată livrarea a alte 170 de unităţi.

Articole similare

Ad