Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis isi anunta rezultatele de activitate in T2 2014 in Europa Centrala si de Est

Prologis, Inc. si-a anuntat rezultatele de activitate pentru trimestrul al doilea din 2014 in regiunea Europei Centrale si de Est (ECE).
In al doilea trimestru al anului, Prologis ECE a inchiriat aproape 520.000 mp, in crestere cu 86 de procente comparativ cu perioada similara din 2013. Tranzactiile din Polonia au reprezentat peste 57 % din toate contractele de inchiriere semnate in regiune.
Aceasta activitate de inchiriere a cuprins o serie de contracte noi, pentru o suprafata totala de 157.000 mp, reinnoiri de contracte pentru peste 274.000 mp, restul fiind reprezentat de contracte pe termen scurt.
 

Rata de ocupare in cadrul portofoliului de spatii detinute de Prologis ECE a fost de 90,1% la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului.
In al doilea trimestru, Prologis a achizitionat de asemenea parcul logistic R6 Logistics Park, redenumit Prologis Park Prague Airport, o locatie de 33 de hectare situata in nord-vestul orasului Praga, la cinci minute de aeroportul international Vaclav Havel Airport. Prologis a initiat dezvoltarea unui spatiu speculativ de 30.000 mp in cadrul acestui parc.
In aceeasi perioada, compania avea in constructie 7 parcuri industriale, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp. Proprietatile includ:
Prologis opereaza in mod activ in cinci tari din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania), cu un portofoliu total de peste 3,7 milioane de mp, fiind astfel lider in domeniul parcurilor logistice din Europa Centrala si de Est.

Articole similare

Ad