Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS leaga Europa de China printr-un nou serviciu de transport feroviar

UPS a lansat solutia „FCL – Full Container Load” (plecari frecvente de tip „incarcare maxima a containerului”) pentru transport international feroviar disponibila pe ruta China – Europa. Serviciul este cel mai recent dintr-o serie de servicii globale de expediere UPS, proiectate pentru a le oferi clientilor mai multe optiuni de transport.
In prezent, UPS ofera solutii de transport feroviar pe rutele Chengdu (China) – Lodz (Polonia) si Zhengzhou (China) – Hamburg (Germania).
 

Combinand serviciile de transport feroviar cu reteaua de camioane, UPS deserveste China si Europa cu solutiile sale de transport multimodal. Noul serviciu feroviar ofera un timp de tranzit cu pana la 50% mai rapid decat transportul maritim si este cu pana la 70% mai eficient din punct de vedere al costurilor comparativ cu transportul aerian.
Lansarea solutiei pentru transport feroviar urmeaza unei serii de imbunatatiri aduse portofoliului de servicii multimodale express UPS in 2013. Printre acestea, se numara extinderea serviciului maritim „LCL – Less that Container Load” (expedieri de tipul „incarcare partiala a containerului”) pe rutele Asia – Mexic, Europa – SUA si Europa – Canada, precum si introducerea serviciului de expediere UPS Worldwide Express catre si dinspre Emiratele Arabe Unite.

Articole similare

Ad