Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi sisteme de siguranta pentru noul MB Vito

Ca si Sprinter, noul Mercedes-Benz Vito stabileste noi standarde de siguranta. Discurile de fr?na au fost redimensionate (16" sau 17", in functie de model), iar Adaptive ESP este acum dotare standard. Vito furgon este singurul autovehicul comercial usor care ofera standard airbaguri si un indicator care aminteste de punerea centurii de siguranta, atat pentru sofer, c?t si pentru pasager. Vito Tourer PRO si Vito Tourer SELECT dispun, de asemenea, de airbaguri tip cortina si airbaguri laterale pentru torace/pelvis.
 

Pentru prima data, Vito a facut posibila introducerea de airbaguri in spate pentru Tourer, avand acum pana la opt airbaguri in total.
Echipamentele standard ale noului Vito mai includ Attention Assist (functie care stabileste observatii cu privire la starea de oboseala a soferului), Crosswind Assist (ca si la Sprinter, acesta elimina efectele rafalelor de v?nt care actioneaza asupra autovehiculului) si sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor.
Optional sunt disponibile Active Parking Assist, Blind Spot Assist (care emite un avertisment in cazul in care exista alte vehicule in unghiul mort la schimbarea benzii) si Lane Keeping Assist, care atrage atentia atunci c?nd autovehiculul se abate de la banda de circulatie.
Tot optional este disponibil si sistemul inteligent de iluminare (ILS), o alternativa la farurile puternice cu halogen, oferite standard. Unica in cazul autovehiculelor comerciale usoare, aceasta tehnologie beneficiaza de indicatori, lampi de zi, precum si de faruri cu LED pentru faza scurta si faza lunga, cu functia cornering. In functie de viteza, farurile se adapteaza la condusul pe autostrazi sau drumuri regionale, printr-o distributie optima a luminii.

Articole similare

Ad