Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Novensys devine membru al Microsoft Dynamics President’s Club 2014

Novensys devine pentru a treia oara in ultimii patru ani membru al Microsoft Dynamics President’s Club, care distinge cei mai performanti parteneri Microsoft Dynamics cu angajamente fata de clienti care se reflecta in succesul si cresterea afacerii lor. Grupul reprezinta cercul restrans al primilor 5% parteneri Microsoft Dynamics la nivel mondial. Titlul President’s Club 2014 for Microsoft Dynamics a fost anuntat in cadrul conferintei anuale a partenerilor, Microsoft Worldwide Partner Conference 2014 (WPC) desfasurata in Washington, D.C..
 

Statutul de membru se acorda pe baza loialitatii si eforturilor continue de a oferi solutii care rezolva problemele clientilor, pe baza unor performante de crestere clar definite, pentru cifrele de afaceri generate cu Microsoft Dynamics in perioada iulie 2013 – iunie 2014.
Acest an a marcat pentru Novensys cresteri importante Microsoft Dynamics. In ultimele 12 luni a semnat 20 de contracte noi, printre care cele cu Cargus, Böhler Uddeholm Romania, Doamnei Imobiliare, Dynamic Parcel Distribution, Baneasa Business & Technology Park, Dorobanti 239, Euro Vial Lighting, Final Distribution, Kruk Romania, Metav, NEI Guard, Queisser Pharma, Wellkept Imobiliare, Depaco, DAAS, Alpha Rocas, , Infomed Fluids, JCR – Christof Group, Maxigel.
Compania deruleaza un parteneriat de succes cu Microsoft inca din 2004, compania aflandu-se pe primul loc in topul ultimelor 4 editii ale clasamentelor partenerilor Microsoft Dynamics ERP.
De asemenea, 2014 marcheaza pentru Novensys aniversarea a 10 ani de implementari de solutii Microsoft Dynamics. In cei 10 ani, echipa de dezvoltare Novensys a crescut, ajungand la peste 200 de implementari de solutii business Microsoft Dynamics atat ERP (Enterprise Resource Planning) cat si CRM (Customer Relationship Management).

Articole similare

Ad