Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

20 de ani și milioane de kilometri cu cardurile MOL

În acest an, MOL România, aniversează 20 de ani de la lansarea Diviziei de Carduri, prin intermediul căreia furnizează o gamă extinsă de soluții pentru mediul de afaceri din România.

În ultimele decenii am asistat constant la transformări în ceea ce privește mobilitatea, iar fiecare kilometru parcurs a adus oamenii mai aproape de experiențe și produse noi. În tot acest timp, pentru a răspunde nevoilor mereu în schimbare ale companiilor, MOL România a dezvoltat permanent gama de servicii pe care le pune la dispoziție partenerilor săi. Eficientizarea costurilor, factura electronică, tranzacții securizate, monitorizare online a business-ului, acceptanță a plăților atât pe plan local, cât și internațional, sunt câteva dintre principalele beneficii pe care le au la dispoziție utilizatorii cardurilor MOL.

Cardurile MOL – create pentru business-uri locale și globale

Clienții corporativi ai MOL, care efectuează călătorii interne și internaționale, au acces la un portofoliu vast de soluții de alimentare cu carburant și conexe, respectiv cardurile MOL, care pot fi folosite într-o rețea extinsă de aproape 7.000 de stații. Acestea oferă acces atât la combustibil, cât și la servicii de transport complementare, cum ar fi recuperarea TVA și a accizelor fără efort. În plus, cardurile MOL Gold pot fi folosite și pentru a plăti taxele de drum, atât în țările în care Grupul MOL operează, cât și în țările din Europa de Vest.

În funcție de tipul de business și de domeniul de activitate, clienții au la dispoziție cardul internațional MOL Gold Europe, care poate fi folosit în oricare dintre cele aproape 7.000 de stații din rețeaua MOL și care oferă posibilitatea de plată la termen, prețuri avantajoase și servicii cu valoare adăugată, oferind un control mai bun asupra cashflow-ului.

Cardul MOL Gold România

Special creat pentru business-urile locale, oferă posibilitatea de a plăti la termen. Acesta poate fi folosit în rețeaua MOL România, în oricare dintre cele peste 245 de stații de servicii. De asemenea, cei care își planifică în avans achizițiile de combustibil au la dispoziție și cardul preplătit MOL Gold Prepaid, adaptat pentru a fi folosit pe plan local.

Toată activitatea poate fi gestionată rapid, direct din platforma Partner Portal, disponibilă online, prin crearea unui cont de utilizator. Ușor de utilizat și extrem de intuitivă, platforma oferă posibilitatea de activare a cardurilor noi, blocare, reînnoire sau schimbare a codului PIN. În plus, permite generarea de rapoarte, factură electronică, configurare de notificări.

Alimentare fără griji în rețeaua internațională

Cardurile MOL Gold Europe pot fi folosite în 15 țări din Europa, în oricare dintre cele 2.800 de stații din rețeaua MOL din România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Austria și Polonia.

Mai mult, acestea pot fi folosite în alte 4.000 de stații din Europa de Vest din rețeaua TotalEnergies: Germania, Franța, Belgia, Luxemburg și Olanda.

Cardurile MOL, potrivite oricărui tip de business

Indiferent de dimensiunea flotei, cardurile de carburant MOL contribuie la eficientizarea costurilor, oferind flexibilitate în administrarea afacerii și mai multă libertate la volan. În plus, având o expertiză extinsă, echipa de vânzări MOL România poate furniza rapid soluții customizate, potrivite oricărui tip de business.

Pentru mai multe detalii despre cardurile MOL accesați: www.molgroupcards.com

Articole similare