Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BCR Leasing – dobanda avantajoasa la achizitia vehiculelor rulate furnizate de CEFIN Trucks

BCR Leasing IFN SA si CEFIN Trucks au lansat un produs de finantare pentru achizitia vehiculelor rulate cu o dobanda foarte avantajoasa – 4,9% pentru finantarea in euro, variabila (EURIBOR la 3 luni inclus) sau 5,9% pentru finantarea in lei.
Oferta se adreseaza persoanelor juridice si fizice autorizate care nu isi pot finanta integral achizitia din resurse proprii a unui autovehicul comercial rulat, cu masa maxima autorizata peste 3.5 tone.
 

Cel mai important beneficiu al ofertei este dobanda de 4,9% pentru finantarea in euro, variabila (EURIBOR la 3 luni inclus) si 5,9% pentru finantarea in lei. Clientii pot beneficia de perioade de finantare de pana la 96 de luni si de cote de asigurare preferentiale, prin asiguratori agreati.
Volumele segmentului de piata in care se tranzactioneaza vehiculele rulate este de aproape 3 de ori mai mare ca numar de unitati decat segmentul vehiculelor comerciale noi. Segmentul camioanelor rulate (cu masa maxima autorizata mai mare de 16 tone) este in crestere cu 19% fata de perioada similara a anului trecut. Vehiculele grele inmatriculate in Romania sunt in principal capete tractor (peste 80%).
„Am ales sa adaugam ofertei noastre destinate acestui segment de piata foarte dinamic o solutie de finantare mult imbunatatita fata de conditiile standard de finantare pentru vehicule rulate. Credem ca in combinatie cu oferta noastra multibrand de vehicule fiabile, cu vechime mica (inmatriculate in 2010 si 2011), aflate in conditie tehnica excelenta, aceasta oferta ne va ajuta sa devenim mai competitivi. In incercarea de a aborda diferit si specific segmentele de cerere, am gasit in BCR Leasing un partener de incredere care, pe langa o buna cunoastere a pietei auto, are experienta si flexibilitate”, a declarat Stefano Albarosa, CEO CEFIN Trucks.

Articole similare

Ad