Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Consum redus de combustibil cu Renault Trucks D Optifuel

Dupa ce si-a reinnoit complet gama de distributie, Renault Trucks prezinta camioanele Renault D si D WIDE Optifuel. Optimizate sa reduca consumul, aceste modele sunt dotate cu sisteme care sa considere economia ca standard. Acestea sunt dotate in plus cu sistemul Optifleet pentru o perioada de proba, solutia Renault Trucks de management al flotei ce permite clientilor sa imbunatateasca costul operatiunilor.
 

Ambele modele sunt dotate cu cutii de viteze manuale (Optitronic sau Optidriver), Renault Trucks D si D WIDE Optifuel si ofera o putere redusa la apasarea acceleratiei, ceea ce ajuta la un consum redus de combustibil. In plus, motorul se opreste singur dupa 3 sau 5 minute de la stationare cand frana de mana este trasa.
In functie de necesitati, modelele pot fi dotate cu o serie de optiuni: un spoiler pe acoperis pentru a imbunatati aerodinamica vehiculului, noi anvelope Michelin proiectate pentru a reduce rezistenta la rulare, si, deci, consumul, dar si un program de instructiuni pentru o conducere rationala, Optifuel Training.
Oferta Optifule include si solutia Renault de management a flotei, Optifleet, ce permite clientilor sa acceseze toate datele importante ale vehiculului atat de la bordul acestora, cat si de pe un portal web si, astfel, se pot monitoriza parametrii predefiniti.
Practic, Optifleet combina doua solutii, respectiv modulul Check pentru monitorizarea consumului si a altor date precum folosirea pedalei de frana sau a retarderului si modului Map pentru localizarea in timp real si analizarea celor mai eficiente rute.
Ca si celelalte modele din game, acestea sunt compatibile cu kit-ul Optifuel Infomax, un program pentru masurarea si analiza consumului de combustibil.

Articole similare

Ad