Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania sprijina Festivalul Brazilor de Craciun

Mercedes-Benz Romania este partenerul Organizatiei Salvati Copiii, sustinand noua editie a Festivalului Brazilor de Craciun. Pana la Gala de pe 4 decembrie, Mercedes-Benz Romania va oferi organizatorilor suport logistic, cu ajutorul modelului Sprinter. Acesta va sta la dispozitia organizatorilor, pentru ca acestia sa beneficieze de flexibilitate si confort in fiecare moment si sa poata transporta in siguranta brazii creati de cei mai populari designeri romani.
 

Salvati Copiii Romania organizeaza, pentru al paisprezecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment de strangere de fonduri in vederea facilitarii accesului la educatie al copiilor din mediile sociale defavorizate. Gala va avea loc in 4 decembrie, la Stejarii Country Club, si va avea in centrul atentiei o licitatie a celor mai originali brazi.
Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la editia 2014 a Festivalului Brazilor de Craciun vor fi 2.500 de copii din comunitati defavorizate, inclusi in programele educationale ale Salvati Copiii Romania.
In cei 13 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Craciun a devenit un eveniment ce reuneste la fiecare editie cei mai influenti antreprenori, persoane publice, oameni de business si de media, in scopul strangerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educationale ale Salvati Copiii Romania. Primele 13 editii ale Festivalului Brazilor de Craciun au ajutat la strangerea a 2.824.100 euro, care au fost investiti in suport educational pentru 20.700 de copii, prin reintegrarea scolara a celor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar in randul celor din comunitatile defavorizate. Familiile lor au primit ajutor material, consiliere sociala si juridica.
In 2013 si 2014, Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a organizat mai multe editii locale ale programului international Mobile Kids. In cadrul acestei initiative, copiii din clasele I-IV din scolile bucurestene au participat la sesiuni active de informare pe tema sigurantei rutiere.
Mercedes-Benz Sprinter este primul autovehicul comercial din lume care respecta standardul de emisii Euro VI si unul din cele mai economice din clasa sa. O intreaga clasa de autovehicule a primit numele sau: la nivel global, Mercedes-Benz Sprinter este sinonim cu autovehiculele comerciale usoare.

Articole similare

Ad