Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Axis Communications lanseaza camera patru in unu – Joc Stratocaching

Seria AXIS F foloseste o unitate centrala de mare performanta care se poate conecta concomitent la patru unitati senzor. Astfel este posibila realizarea unei supravegheri discrete, in patru puncte diferite, cu ajutorul unei singure solutii. Datorita design-ului rezistent, unitatea centrala AXIS F44 este solutia optima pentru retail, domeniul bancar, cat si pentru industria transporturilor. In aceasta toamna AXIS F44 a fost lansata in stratosfera, inregistrand procesul de ascensiune si coborare.
 

Axis Communications, completeaza portofoliul de produse flexibile si modulare ale seriei F cu modelul AXIS F44. Modelele serie sunt bazate pe un concept ce presupune o camera de retea ce are unitatea senzor separata de unitatea principala. Conexiunea dintre cele doua este realizata cu ajutorul unui cablu cu o lungime de pana la 12m.
Unitatile senzor pot contine diferite tipuri de lentile, dedicate diferitelor scenarii de activitate. Astfel, utilizatorii interesati de o astfel de solutie pot achizitiona separat cele doua unitati, putand alege componentele de care au nevoie.
Modelele serie permit realizarea unei supravegheri discrete, design-ul special al unitatilor senzor permitand instalarea acestora in zone inguste, iar unitatea centrala poata fi pozitionata la o distanta de 12m.
In toamna aceasta, ca parte a unui joc denumit Stratocaching (joc ce combina baloane lansate la altitudini foarte mari cu activitatea de Geocaching), unitatea principala AXIS F44 si doua unitati senzor conectate AXIS F1005-E au fost plasate intr-un balon stratosferic. Lansarea a avut loc in Cehia, iar intregul parcurs de urcare si de coborare a fost inregistrat simultan de ambele unitati senzor. AXIS F44 a putut oferi imagini HDTV care au inclus inregistrari de la 29.3 km altitudine.

Articole similare

Ad