Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania a vandut in 2014 numai camioane noi Euro 6 doar cu tehnologie SCR

2014 a fost pentru Scania un an mai bun decat 2013, cu circa 400 de camioane noi vandute in Romania, toate Euro 6 folosind doar tehnologia SCR, si 250 rulate. Asa cum arata Hakan Sundstöm, managing director Scania Black Sea Unit, „suntem in mod traditional foarte puternici pe piata camioanelor pentru transport pe distante lungi, care au reprezentat 70-80% din vanzarile noastre in 2014. Iar motorul nostru Euro 6, doar pe baza de SCR, este foarte bun si a avut un mare succes in Romania.“
 

Cam 90% din camioanele vandute la noi sunt din Seria R si aproximativ 85% au configuratie 4×2, asa cum arata Andreea Dumitrescu, directorul de vanzari Scania Romania.
In plus, circa 95% dintre ele au avut in dotare pachetul Ecolution, menit sa scada consumul de carburant, si care este disponibil la noi in forma actuala din aprilie 2014. Acesta se incheie pe doi ani, cu posibilitate de prelungire la trei, presupune, printre alte dotari, Active Prediction Control, si ofera, pentru primul an, contract de intretinere, program de intretinere, Max 24, driver training, driver coaching, sistem de management al flotei si servicii tahograf, iar in al doilea an, contract de intretinere, asigurarea liniei motrice si Max24.
Scania a vandut anul trecut si cateva flote, cea mai mare fiind de 50 de unitati.

Articole similare

Ad