Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull si producatorul de anvelope Hankook si-au prelungit colaborarea

Anvelopele premium produse de Hankook sunt disponibile de mai multi ani ca echipare standard pentru toate tipurile de vehicule Schmitz, iar acum, in plus fata de extinderea contractului pentru continuarea furnizarii acestora, cele doua companii au pus la punct si strategia de colaborare la nivel international.
Hankook are in portofoliu pneuri de calitate inalta, prietenoase cu mediul si eficiente mai ales din punct de vedere al duratei de viata, concepute special pentru fiecare aplicatie de transport in parte si adaptate conditiilor din Europa, iar pentru Schmitz va livra seriile e-cube/e-cube MAX (pentru transport international pe distante lungi, optimizate mai ales din punct de vedere al rezistentei la rulare) si SmartWork (pentru semiremorci de constructii, de exemplu).
 

Deocamdata anvelopele TBR vor fi livrate pentru productia de semiremorci de la Horstmar, destinata pietei europene, si vor acoperi noua dimensiuni, de la 19,5" la 22,5', printre care si noul pneu pentru semiremorci mega, 455/40 R 22,5", din seria e-cube MAX, care se remarca printr-o eficienta sporita in exploatare.
Hankook Tire este unul dintre producatorii de anvelope cei mai mari din lume si cu dezvoltarea cea mai rapida, recunoscut pentru pneurile sale radiale inovatoare si de inalta calitate destinate autoturismelor, vehiculelor comerciale usoare, SUV-urilor, camioanelor si autobuzelor, dar si masinilor de raliu. Compania are peste 20.000 de angajati la nivel mondial, iar produsele sale se vand in mai mult de 180 de tari.
Compania investeste constant in cercetare si dezvoltare si are cinci astfel de centre, in Coreea, Germania, SUA, China si Japonia, iar produsele destinate Europei (regiune care, alaturi de CSI, contribuie cu peste 30% la vanzarile sale globale) sunt concepute in centrul tehnic de la Hanovra si realizate in fabrica moderna din Rácalmás (Ungaria), inaugurata in 2007 si care de atunci s-a extins continuu, ajungand sa aiba peste 2.700 de angajati si o productie anuala de circa 13 milioane de anvelope de autoturisme, SUV-uri si utilitare usoare. Iar datorita unei investitii recente capacitatea va creste pana la 19 milioane de anvelope/an.
In ceea ce priveste prelungirea contactului cu Schmitz, aceasta va contribui la obtinerea unei cote si mai importante pe continent, este de parere Ho-Youl Pae, COO pentru Europa.

Articole similare

Ad