Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vocea polonezilor se face auzita. Dar a romanilor?

Pe 18 martie UNTRR cheama transportatorii la protest, deviza fiind „nu vrem sa ne MiLog(im), vrem doar sa muncim!“ Acest protest se va desfasura la sediile din Bucuresti ale ambasadelor Germaniei si Frantei.
Actiunile vizeaza anularea legilor care prevad introducerea salariului minim pentru companiile din Romania care desfasoara operatiuni de transport international spre/dinspre sau pe teritoriul celor doua tari.
Protestele se vor desfasura astfel:
 

•    Intre 10:00 si 11:00 la sediul Ambasadei Germaniei, pe trotuar, pe str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade, nr. 6-8, sector 1
•    Intre 12:30 si 13:30 la sediul Ambasadei Frantei, pe trotuar la intersectia pe srt. Biserica Amzei cu str. Mendeleev.
Ora de intalnire pentru protestari va fi 9:30, pe breteaua de pe blvd. Aviatorilor, colt cu str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade. UNTRR va pune la dispozitia acestora pancarte cu mesaje anti-salariu minim si instrumente acustice.
Daca doriti sa va alaturati protestului initiat contactati office@untrr.ro. Mai multe detalii puteti obtine si la numarul de telefon 0720.999.240 (persoana de contact – George Dobre).

Fotografii cu transportatorii polonezi protestand in fata ambasadelor Germaniei si Frantei au circulat pe forumurile de discutii ale transportatorilor sau pe diferite site-uri de socializare si foarte probabil multi dintre cei ce le-au vizualizat au aprobat demersul polonezilor. Sa speram ca imagini similare vom vedea si miercuri, din Bucuresti!

Articole similare

Ad