Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bogatia de culori, caracteristica distinctiva a noii editii limitate T6 de la VW

Cu ocazia lansarii celei de-a sasea generatii a Seriei T, Volkswagen Vehicule Comerciale a oferit si o editie speciala bazata pe Multivan Comfortline, la care se adauga numeroase echipari exclusiviste in dotarea standard: geamuri fumurii, faruri pe LED, pachet crom s.a.
Optional, acest model in serie limitata propune patru finisari in doua culori, cu elemente decorative pe panoul de bord si anvelope cu design retro, de 18", in doua culori diferite.
Editia speciala a Seriei T este dotata standard si cu numeroase sisteme electronice de asistenta a soferului: ParkPilot fata si spate, Side Assist cu oglinzi electrice pliabile, cruise control si ACC si sistemul radio Composition Media.
 

La interior se remarca scaunele Alcantara in doua tonuri, având cusaturile in contrast cu nuanta volanului si a schimbatorului de viteze imbracate in piele si podea mata, cu o nuanta in contrast cu nuanta colturilor. In afara de satisfactia estetica pe care aceste echipari o produc, confortul este si el foarte bun, in special datorita scaunelor incalzite si sistemului Climatronic.

Articole similare

Ad