Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel a lansat propriul sistem telematic pentru semiremorci

Acesta a fost prezentat in avanpremiera la targul de la München, asigura transparenta in lantul de aprovizionare si se compune din modul telematic pentru semiremorcile Kögel si portal telematic web de la Kögel, clar si usor de folosit.
O macheta la scara 1:10 a fost expusa la targ pentru a permite celor interesati sa vada la ce date au acces soferii, transportatorii si clientii si cat de usor le pot obtine datorita noului sistem. Fata de varianta anterioara, dezvoltata de un subcontractor si care functiona doar cu ajutorul unui portal web pus la dispozitie de un partener, noul modul a fost adaptat special pentru semiremorcile Kögel si astfel este mai fiabil, mai modern si mai avantajos, permitand accesul in timp real la informatiile referitoare la sistemul electronic de franare, agregatul frigorific, localizarea vehiculului, deschiderea usilor, cuplarea la autotractor, greutatea pe axa, starea bateriei, uzura si presiunea pneurilor.
 

Iar TempControl contribuie la un management mai bun al marfurilor si la asigurarea unei temperaturi optime la interior, ofera toate datele referitoare la lansul frigorific, informeaza despre ciclurile de intretinere si de exploatare sau monitorizeaza temperatura asfaltului intr-o bena basculabila – pentru ca informatiile depind de tipul de semiremorca pe care e montat sistemul.
Noul modul combina telematica pentru semiremorci cu diagnoza sistemului de franare si integreaza in analizele pe care le ofera si alte informatii referitoare la vehicule.

Articole similare

Ad