Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hakan Bicil ocupă funcția de co-CEO al companiei Duvenbeck

Furnizorul de soluții logistice complete din Europa, Duvenbeck anunță că Hakan Bicil (51 de ani) a ocupat poziția de co-CEO al companiei, începând cu 1 septembrie 2022.

Managerul de logistică se alătură CEO-ului Christian Schweckhorst pentru a supraveghea dezvoltarea strategică a companiei, împreună cu fuziunile și achizițiile acestora. Înainte de a se alătura echipei Duvenbeck, Hakan Bicil a deținut diferite funcții de conducere în cadrul unor companii, precum Imperial, Ceva Logistics, Panalpina, Toll Group și Kühne + Nagel.

Duvenbeck intenționează să își extindă amprenta internațională, să-și lărgească domeniile de expertiză, inclusiv prin achiziții, și să acceseze noi segmente de clienți.

Numirea vine după ce la începutul anului 2022, grupul de investiții Waterland Private Equity a devenit acționarul majoritar al companiei de transport și logistică Duvenbeck. De asemenea, Bicil va fi asistat de un consiliu consultativ condus de coproprietarul Thomas Duvenbeck. Consultantul strategic este reprezentat în consiliul consultativ de Cornelius Geber, care a jucat un rol-cheie pentru Duvenbeck în procesul prin care Waterland a devenit acționar.

„Hakan Bicil este un expert în logistică, fiind persoana ideală pentru a îndeplini planurile noastre de creștere și achiziții, datorită expertizei și experienței vaste în domeniu de expediții și logistică”,

a declarat Christian Schweckhorst.

Articole similare

Ad