Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Încă un depozit care oferă distribuție regională din România, Kuehne+Nagel începe un parteneriat cu Pepco pentru România, Bulgaria și Grecia

Kuehne+Nagel a anunțat încheierea unui parteneriat strategic pe termen lung cu Pepco – unul dintre retailerii cu cea mai rapidă dezvoltare din segmentul fashion și produse de uz casnic.

Parteneriatul cu Pepco începe in 2023 si presupune servicii de depozitare și automatizare pentru distribuția end-to-end pentru România, Bulgaria și Grecia.

Depozitul de 50.000 m2 este situate în CTPark Bucharest West, de unde Kuehne+Nagel se va ocupa de toată stocarea, ridicarea și încărcarea mărfurilor pentru cele trei țări. Noul depozit va angaja peste 250 de oameni, iar operațiunile de zi cu zi vor fi asistate de un sortator de top. Sortatorul cu împingător, cu trei transportoare, direcționează diferitele produse, prin 191 de jgheaburi și tuneluri automate de scanare, către destinația corectă indiferent de formă, dimensiune sau material.

Depozitul nu numai că îndeplinește nevoia de agilitate și viteză a Pepco, dar îndeplinește și planurile ambelor companii de dezvoltare sustenabilă, cum ar fi inițiativele de reducere a apei și a deșeurilor. În plus, panourile solare vor furniza energie pentru operațiunile zilnice și vor reduce emisiile de CO2.

„Pepco a crescut într-un mod extraordinar în ultimii 22 de ani. Combinația noastră de servicii, tehnologie, sustenabilitate și rețeaua noastră globală răspunde perfect cerințelor acestei companii în creștere, permițând o acoperire fără întreruperi a lanțului de aprovizionare. Suntem onorați că putem oferi întreaga noastră expertiză unui retailer important precum Pepco”, spune Filip Bardzinski, National Contract Logistics Manager în România.

Articole similare

Ad