Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

cora Romania doneaza cei peste 627.000 de lei stransi prin campania „Luna inimilor deschise”

cora Romania a strans peste 627.000 de lei in timpul campaniei „Luna inimilor deschise”, derulata in perioada 29 aprilie – 23 iunie 2015, banii urmand sa fie donati, ca in fiecare an, unor spitale si organizatii implicate in actiuni umanitare.
„Am ajuns la cea de-a zecea editie a campaniei si ne bucuram sa constatam ca, an de an, tot mai multi clienti se alatura efortului nostru de a ajuta diferite categorii de persoane defavorizate. Am strans peste 627.000 de lei, dintre care 439.976 de lei reprezinta contributia clientilor, iar 187.500 de lei este suma oferita de cora pentru a-i ajuta pe cei care au intr-adevar nevoie. Stim bine ca sunt multi in aceasta situatie, iar succesul din acest an al campaniei ne motiveaza sa mergem mai departe”, a spus Thierry Destailleur, director de operatiuni cora Romania.
 

Fondurile vor fi donate anul acesta urmatoarelor institutii, in functie de optiunile echipelor locale ale magazinelor din reteaua cora: Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, Spitalul clinic Fundeni, Spitalul de copii din Cluj Napoca, Asociatia Salvati copiii!, Fundatia de voluntari Somaschi – Baia Mare, Maternitatea Drobeta Turnu Severin, Fundatia Baylor Marea Neagra, Societatea Nationala de Cruce Rosie (filiala Bacau), Pro Vita, Societatea nationala de Cruce Rosie (filiala Constanta) si Asociatia Acorda o Sansa – Ploiesti.

Articole similare

Ad