Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Ranger, cel mai bine vândut pick-up din Europa, disponibil în echipare Platinum

Ford Pro a prezentat pickup-ul Ranger Platinum cu specificații de top, care setează noi standarde de lux în familia Ranger. Noul Ranger Platinum se alătură astfel familiei celui mai bine vândut pick-up din Europa și devine vârf de gamă. Detaliile și finisajele exterioare exclusive aduc un plus design-ului deja plin de caracter al Ranger-ului, acesta fiind completat de un interior elegant și modern, cu scaune îmbrăcate în tapițerie din piele.

Puternicul motor Ford V6 turbodiesel de 3,0 litri, care dezvoltă 240 CP, permite performanțele ridicate și o funcționare silențioasă la viteze de croazieră. Cuplu excepțional este perfect pentru sarcinile grele, precum remorcarea de până la 3.500 kg.

„Ford Ranger a stabilit standardul pentru performanță și versatilitate în segmentul pickup-urilor, iar acum stabilește standardul pentru lux. Versiunea Platinum este dedicată clienților care apreciază nivelul de confort și tehnologie de la automobilele de ultimă generație, dar care se bazează pe duritatea și productivitatea care fac din Ranger un lider constant al vânzărilor în Europa”, a declarat Hans Schep, director general Ford Pro în Europa.

Ranger Platinum este disponibil exclusiv în varianta cu cinci locuri, cabină dublă și motor turbodiesel V6 de 3,0 l, care echipează SUV-urile de lux și pickup-ul F-150 din America de Nord. Vehiculul dispune de sistem audio B&O cu opt difuzoare și posibilitatea de a încărca wireless telefonul mobil, iar conectivitatea avansată este furnizată de un modem FordPass Connect oferit standard. În plus față de sistemele avansate de asistență pentru șofer de pe Ranger Wildtrak, versiunea Platinum include Active Park Assist cu Park Out Assist, Blind Spot Information System cu Cross-Traffic Alert și Trailer Coverage, Lane Change Warning&Aid și o cameră de 360 de grade ca echipament standard. De precizat că noul model Platinum este poziționat în gamă deasupra lui Wildtrak, care a reprezentat 60% din vânzările de Ranger în Europa.

Listele de comenzi pentru Ranger Platinum sunt deja deschise. Producția noului model este programată să înceapă în martie 2023, iar primele livrări pentru clienți sunt programate la sfârșitul primăverii.

Articole similare

Ad