Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ROADPOL își unește forțele cu PIARC Italia

ROADPOL și unitatea italiană a Asociației Mondiale a Drumurilor (PIARC) își unesc eforturile pentru a aborda provocările legate de siguranța rutieră.

Viitoarea cooperare dintre Rețeaua europeană de poliție rutieră și PIARC Italia a fost oficializată printr-un memorandum de înțelegere semnat cu ocazia recentei conferințe „Siguranța rutieră: Zero accidente mortale”, care a avut loc la Roma, Italia.

Documentul a fost semnat de secretarul general al ROADPOL, Sanja Veic, și de Edoardo Valente, șeful comitetului național italian al Asociației Mondiale a Drumurilor, în prezența președintelui ROADPOL, Elvira Zsinkai, și a vicepreședintelui ROADPOL, Federica Deledda.

Memorandumul are ca scop definirea unei colaborări solide între ROADPOL și PIARC Italia în vederea unor inițiative comune ulterioare pe tema siguranței rutiere, cu scopul de a împărtăși cele mai bune practici și de a evita accidentele care duc la decese pe șosele. Cele două părți s-au angajat să discute în continuare despre cooperarea în domeniul proiectelor de siguranță rutieră și să facă schimb de informații de interes atât pentru polițiștii rutieri, cât și pentru operatorii de infrastructură rutieră, identificând problemele critice și posibilele soluții comune, cu scopul de a spori cultura generală a siguranței rutiere în Europa. Din 1908, PIARC îmbunătățește cooperarea internațională și sprijină dezvoltarea în domeniul drumurilor și al transportului rutier. Organizația se mândrește cu 124 de membri guvernamentali din întreaga lume și se descrie ca fiind cel mai important forum internațional de analiză și discuții privind politica rutieră, gestionarea, finanțarea și economia drumurilor, integrarea cu alte moduri de transport, tehnologia, siguranța și mediul.

Articole similare

Ad