Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sava largeste gama de optiuni pentru anvelope de camion cu noi dimensiuni

Sava Tires, una din marcile de anvelope de top din sud-estul Europei, creste numarul dimensiunilor populare pentru anvelope de camion, oferind operatorilor constienti de costuri o mai mare posibilitate de a alege. Cinci noi anvelope de camion sunt acum adaugate celei mai recente generatii din gamele Avant 4 pentru axa de directie, Orjak 4 pentru axa de tractiune si Cargo 4 pentru trailer, acoperind si dimensiunile cu popularitate in crestere.
Dimensiunile 295/60R22.5 si 315/60R22.5 sunt acum disponibile atat in gama Avant 4 pentru axa de directie, cat si in gama Orjak 4 pentru puntea de tractiune, iar pentru Cargo 4 pentru trailere in dimensiunea 385/55R22.5.
 

Ca si celelalte dimensiuni, cele noi poarta insemnul M+S pe peretele lateral al anvelopei, ceea ce certifica o performanta mai buna in conditii de zapada decat ar avea o anvelopa normala pentru a initia sau pastra miscarea vehiculului.
Combinatia dintre anvelopele Avant 4, Orjak 4 si Cargo 4 a fost dezvoltata pentru vehiculele care opereaza pe distanta lunga si regionala, precum si pentru distributie locala. Odata cu aceasta extindere a ofertei de produse, anvelopele Avant 4 pentru axa de directie si Orjak 4 pentru axa de tractiune sunt acum disponibile in cinci dimensiuni 315/80 R 22.5, 315/70 R 22.5, 295/80 R 22.5, 295/60R22.5 (NOU) si 315/60R22.5 (NOU). Recent introdusa anvelopa Cargo 4 pentru trailer este acum disponibila in doua dimensiuni 385/65R22.5 si 385/55R22.5 (NOU).
Cea mai recenta generatie de anvelope de camion on-road de la Sava cuprinde Avant 4 pentru puntea de directie, Orjak 4 pentru puntea de tractiune si Cargo 4 pentru trailer. Profilul benzii de rulare al anvelopei Avant 4 ofera o distributie echilibrata a presiunii in pneu, precum si o uzura lenta si uniforma a profilului. Nivelul bun de franare al anvelopei pe carosabil umed este rezultatul unei densitati mari a lamelelor, ceea ce duce la un nivel mai scazut de incalzire a benzii de rulare si la o mai mare durabilitate. Rezultatele excelente ale kilometrajului rezulta din volumul mai mare de cauciuc uzabil al anvelopei. Nervurile solide ale umerilor laterali ofera o buna manevrabilitate si stabilitate laterala. Alte beneficii sunt nivelul ridicat al tractiunii si performantele de franare, precum si nivelul scazut al zgomotului exterior si un nivel inalt al durabilitatii.
Tractiunea buna, franarea pe carosabil umed si randamentul kilometric bun sunt beneficiile anvelopei Orjak 4. Printre alte beneficii se mai numara buna durabilitate, uzura uniforma, rezistenta la lovire sau avariere, precum si stabilitatea pe axa spate, pentru o mai buna manevrabilitate. Anvelopa pentru axa de tractiune de la Sava ofera un nivel scazut al zgomotului exterior, precum si o rezistenta scazuta la rulare.
Anvelopa pentru trailer Cargo 4 este cel mai recent membru din aceasta familie, este competitiva din punct de vedere al costurilor si prezinta un nivel ridicat al versatilitatii aderentei pe carosabil umed, precum si un nivel inalt al rentabilitatii.
Toate anvelopele de camion de la Sava sunt recanelabile si resapabile.

Articole similare

Ad