Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OTRE (Franța) cere un control mai eficient privind aplicarea Pachetului Mobilitate

Președintele asociației franceze a transportatorilor mici și mijlocii OTRE este de părere că, dacă nu respectă toată lumea aceleași reguli, piața este distorsionată și prețurile scad constant. De aceea, așa cum arată publicația franceză Les Routier, asociația solicită eficientizarea controalelor privind noile norme introduse de Pachetul Mobilitate.

Una dintre acțiunile OTRE în această direcție a fost să se angajeze din 2021 în proiectul european „Sodial MP“ (dialog social), condus de ETF, și la care participă mai multe organizații patronale – printre care OTRE pentru Franța, cu AFT – și sindicate, precum CFDT, care au o singură prioritate: asigurarea aplicării corecte a Pachetului Mobilitate și emiterea de alerte în cazul în care nu se întâmplă asta.

Una dintre direcțiile de acțiune este organizarea a șase seminarii în diferite țări, până în mai 2024. Primul va avea loc în Franța pe 2 și 3 martie 2023, cu tema „Analiza modificărilor reglementărilor și punerea lor în aplicare în urma Pachetului Mobilitate“.

Articole similare

Ad