Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pe A6, în Italia, un camion a căzut de pe un viaduct de 15 m

Presa italiană relatează că un șofer de naționalitate română a fost implicat într-un grav accident care a avut loc în după-amiaza zilei de 9 februarie pe autostrada A6 între Ceva (Piemont) și Millesimo (Liguria), când camionul condus de român, care transporta deșeuri de hârtie în direcția Savona, a plonjat de pe viaductul autostrăzii, ajungând în comuna Roccavignale. Imagini difuzate pe Facebook (https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=731987165197845) arată cum camionul pierde controlul și se izbește de parapetul de protecție, apoi cade în gol.

Cauza accidentului nu este încă clară. În prezent, sunt în curs de desfășurare investigații pentru a reconstitui dinamica exactă. Primele ipoteze luate în calcul vorbesc de o problemă tehnică (spargerea bruscă a unui pneu), dar nu poate fi exclusă o boală sau o eroare de conducere. Cert este că șoferul român a suferit răni grave, în special la nivelul membrelor. Acesta a fost transportat imediat cu elicopterul la Santa Corona din Pietra Ligure, în cod roșu.

Din fericire, din câte se știe, viața șoferului nu este în pericol. Potrivit relatărilor agenției de știri ANSA, chiar în punctul în care s-a prăbușit camionul o firmă se ocupa cu demontarea schelelor de pe șantierul care tocmai fusese închis. Numai că, din fericire, nu era niciun muncitor acolo, pentru că se aflau în pauza de masă.

Articole similare

Ad