Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inmatricularile de autobuze si microbuze au crescut cu 75%

Potrivit INS, in primele 9 luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, inmatricularile de autobuze si microbuze au crescut cu 75%. Iar in aceeasi perioada, inmatricularile de vehicule pentru transportul marfurilor au crescut cu 8,1% fata de aceeasi perioada anului trecut.
Potrivit aceleiasi surse, in trimestrul trei al acestui an, comparativ cu trimestrul similar din anul 2014, inmatricularile de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au inregistrat cresteri la toate categoriile, cea mai semnificativa crestere fiind la categoria autobuze si microbuze de 2,2 ori.
 

In aceeasi perioada inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au crescut cu 24,9% la categoria autotractoare, cu 5,7% la categoria remorci si semiremorci respectiv cu 5,4% la categoria autocamioane. Fata de trimestrul doi din 2015, in trimestrul trei inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 14,8%, iar inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au scazut cu 1,1%.
In trimestrul III 2015 comparativ cu trimestrul similar din anul 2014, inmatricularile de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au inregistrat cresteri la toate categoriile, cea mai semnificativa crestere fiind la categoria autobuze si microbuze de 2,2 ori.In aceeasi perioada inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au crescut cu 24,9% la categoria autotractoare, cu 5,7% la categoria remorci si semiremorci respectiv cu 5,4% la categoria autocamioane. Fata de trimestrul II 2015, in trimestrul III 2015 inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 14,8%, iar inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor au scazut cu 1,1%.

Articole similare

Ad