Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN va include in portofoliu un vehicul comercial usor, MAN TGE

In cooperare cu Volkswagen Commercial Vehicles, MAN Truck & Bus isi va extinde portofoliul de produse prin introducerea unui model de van. Prin asta, producatorul va putea oferi o gama completa de vehicule comerciale, pornind de la 3 t la 44 t.
Gama a fost dezvoltata de Volkswagen Commercial Vehicles si va fi produsa impreuna cu „fratele geaman“ Volkswagen Crafter, in fabrica nou-construita din Wrzesnia, Polonia.
Prin aceasta cooperare ambii producatori spera ca vor obtine beneficii strategice si ca vor accese tipologii noi de clienti. MAN TGE va fi prezentat la IAA 2016 si va fi disponibil din 2017.
 

Prin lanarea unei game mai usoare decat MAN TGL, se intra intr-o noua arie de business insa oricum, o serie de clienti deja existenti aveau nevoie si de vehicule comerciale mai usoare.
In viitor, clientii MAN vor putea abodra servicii de vanzari,mentenanta si service de la o singura sursa, pentru orice vehicul, de la vanuri la camioane grele.
In afara de modelul clasic, box, MAN va oferi si modele specializate pentru constructii sau vehicule de uz municipal, bazandu-se pentru asta pe colaboratorii carosieri traditionali.

Articole similare

Ad